Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml Doos 10 Stuks

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml Doos met 10 Stuks Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is een spraydie schimmels, bacteriën en andere virussen tegengaat. De spray ...

Artikelnummer

Oppervlaktereiniger 10 

Gewicht   

8,000 KG

Verzendkosten

€ 11,95 

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 101,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

William zit ThuisBijAmy klaar om hem te beantwoorden. William is op bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Mocht hij even niet opnemen, stuur even een email.

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml Doos met 10 Stuks
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is een spraydie schimmels, bacteriën en andere virussen tegengaat. De spray heeft een krachtige desinfecterende werking.
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereinigeris ontwikkeld op basis van inzichten uit wetenschappelijke kennis en doodt schimmels,bacteriën en virussen door oxidatie. Zowel geschikt voor professioneel als voor huishoudelijk gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:

  • Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereinigerbevat geen zeep en wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakten. Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en doodt schimmels, bacteriën en virussen door oxidatie.
  • Het product is zeer geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het mengsel is geclassificeerd als ongevaarlijk volgens Verordening (EG) nr.1272 / 2008 (GHS).
  • Zoek medisch advies als het product wordt ingeslikt. Verdun het product door een klein slokje water te drinken. Bij oogcontact de ogen onmiddellijk met water spoelen.
  • Bewaar tussen 5 en 25 graden Celsius verwijderd van direct zonlicht.
Bevat: water, waterstofperoxide, magnesiumsulfaat, laureth-sulfosuccinaat, citrusvruchten, sodiumhydrogen carbonaat, citroenzuur, appelparfum.Gebruiksaanwijzing:Spuit de spray 1-3 keer op het te desinfecteren oppervlak en laat het 30 seconden intrekken. Reinig het oppervlak vervolgens met een doek. Het oppervlak is nu gedesinfecteerd.VOLDOET AAN NORMERINGEN EN 1499 - EN 1500, CONFORM EG VERORDENING 1907/2006/EG

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden. Hartelijk dank.

We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.